Rondele de vanata cu salata de avocado, rosii si piept de pui

Un aperitiv usor de preparat, rafinat si foarte gustos.

Ingrediente

1 vanata medie, taiata felii 

2 linguri ulei de masline extra virgin

sare si piper negru proaspat macinat

pui fiert, maruntit

1/2 conserva de fasole neagra ( optional )

1/2 conserva de porumb

1 rosie, taiata cubulete

1 avocado, taiat cubulete

suc de la o lamaie

1 lingurita condimente taco

branza cheddar

verdeata

Mod de preparare

Vanata se taie rondele, se presara cu sare pe amebele parti, se lasa 30 de minute pentru a extrage umezeala, apoi se sterge cu un prosop de hartie. Rondele de vanata se pun pe o tava, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 25-30 de minute.

Intr-un bol mare se amesteca carnea de pui, fasolea neagra, porumbul, rosia, avocado si condimentele taco. Ingrediente se stropesc cu suc de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca bine.

Pe rondele coapte se aranjeaza cate o lungura de salata si se presara cascaval. Se mai dau la cuptor inca 5 minute pana se topeste branza.

la final, se decoreaza cu verdeata.