Paine umpluta cu mozzarella si ceapa verde

Ce e mai bun decat o felie de paine fierbinte ? Iti spunem noi: o paine intreaga umpluta cu mozzarella si ceapa verde.

 



Ingrediente

1 paine alba rotunda sau ovala

400g mozzarella feliata subtire

2 lingurite seminte de mac

115g unt topit

100g ceapa verde tocata

 

Mod de preparare

 

 Cuptorul se incinge la 180 grade C.

 

Painea se taie pe lungime si latime, avand grija sa nu se taie coaja de la baza. Se pune pe o tava tapetata cu folie de aluminiu.

 

In crestaturi se aranjeaza feliile de mozzarella.

 

Intr-un bol, se amesteca untul topit, ceapa tocata si semintele de mac. Amestecul obtinut se toarna pe toata suprafata painii.

 

Painea se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute.  Se desface folia si se mai lasa inca 10 minute, pana mozzarella se topeste.

 

Pofta buna!