Paine prajita cu somon afumat si branza de capra

Un aperitiv ideal pentru micul dejun. Se prepara rapid si este foarte gustos.

 

Ingrediente 

250 g branza de capra

rozmarin

cimbru

20 g coaja rasa de lamaie

20 ml ulei de masline

30 felii subtiri de paine

400 g somon afumat

fasii subtiri de coaja de lamaie

sare si piper

 

Mod de preparare

 

Intr-un bol amesteca branza de capra cu rozmarinul, cimbrul, coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Unge feliile de paine cu ulei de masline si aranjeaza intr-o tava. Da tava la cuptor pentru 10 minute, pana painea devine crocanta.

 

Presara apoi pe feliile de paine amestecul cu branza de capra. Deasupra pune si somonul feliat. Garniseste cu fasii de lamaie.

 

Painea prajita cu somon afumat si branza de capra se serveste ca atare.

 

Pofta buna!