Paine crocanta cu branza si ceapa verde

Painea cu branza este ideala pentru pachetul de la serviciu. Se serveste feliata, alaturi de diverse salate.

 

Ingrediente 

250 gr branza mozzarella

400 gr branza cheddar

2 cepe verzi tocate

100 gr maioneza

20 gr smantana

4 catei de usturoi

100 gr unt

1 bagheta

 

Mod de preparare

 

Intr-un bol se amesteca branzeturile razuite cu ceapa verde, tocata marunt. Se adauga maioneza, smantana si se amesteca.

 

Intr-un bol mai mic se amesteca untul cu usturoiul zdrobit.

 

Amestecul de unt si usturoi se adauga peste branza si se amesteca bine.

 

Bagheta se taie pe jumatate si se unge cu compozitia obtinuta.

 

Feliile de paine se arnjeaza pe o tava si se coc in cuptor, timp de 5-10 minute.

 

Cand este gata, painea se scoate din cuptorsi s elasa sa se raceasca timp de 5 minute.

 

Se feliaza si se serveste cu o salata de rosii.

 

Savurati cu placere!