Oua coapte cu bacon si rosii cherry

Daca iti doresti un mic-dejun rapid si usor atunci aceasta reteta cu oua coapte si bacon este perfecta! In plus, nu vei avea prea multe vase de spalat.

 

Ingrediente

250 g felii de bacon

12 fire ceapa verde, tocata

20 rosii cherry

6-8 oua mari

sare si piper negru proaspat macinat

150 g branza cheddar, rasa

 

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200 de grade si ungeti cu ulei o tava de briose. Umpleti fiecare din ochiurile tavii cu bacon, ceapa verde si rosii cherry (impartiti ingredientele in cantitati egale).

 

Spargeti cate un ou in fiecare din ochiurile tavii, apoi presarati sare si piper negru. Coaceti aceste oua cu bacon pentru 15 minute sau pana cand sunt gata.

 

Scoateti ouale coapte cu un cutit cu varf rotunjit si serviti cu branza cheddar rasa si paine prajita.

 

 

Pofta mare!