Lipie cu ciuperci, branza si busuioc

Lipia cu ciuperci, branza si busuioc este un preparat cremos si foarte gustos, ideal pentru cei carora le plac ciupercile cu legume si mirodenii.

Ingrediente 

1/2 cana maioneza 

1/4 cana parmezan ras

2 linguri busuioc tocat, proaspat

1 catel usturoi, taiat fin

1/4 lingurita sare

4 ciuperci portobello

2 cepe rosii, rondele

1 rosie feliata

4 lipii

frunze de salata verde 

Cum se prepara lipia cu ciuperci si branza

Amesteca intr-un castron maioneza, branza, busuiocul, usturoiul si sarea. Pune sare si piper pe ciuperci si pe ceapa. Ia ciupercile (palariile) si ceapa si pune-le sub grill-ul cuptorului circa 8 minute, intorcandu-le si pe partea cealalta.

Cum se servesc lipiile cu ciuperci si branza



Aranjeaza lipiile pe farfurii intinse. Adauga 1/2 din compozitia de maioneza si parmezan, apoi pune frunzele de salata verde. Adauga ciupercile, rosiile, ceapa si restul de sos de maioneza.