Frittata cu broccoli, roșii și brânză
Pentru 4-6 portii
Ingrediente
2 lingurite ulei de seminte de struguri
12 oua
ceapa verde, tocata
broccoli
8 rosii cherry, taiate in doua
2 catei de usturoi
branza de capra
ierburi, tocate marunt
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei se soteaza prazul si usturoiul, mai putin de 1 minut.
Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in tigaie. Se lasa timp de 30 de secunde, apoi cu o spatula se indeparteaza de pe marginile tigaiei spre centru, se face o pauza de 30 de secunde si se repeta procesul.
Se adauga buchetelele de broccoli si se amesteca. Se lasa 1 minut pe foc, apoi se adauga rosiile si branza de capra.
Frittata se da in cuptor pentru 2-3 minute.
Se serveste calda, la temperatura camerei sau rece.
Savurati cu placere!