Foietaj cu brânză și spanac
Ingrediente
1 ceapa verde tocata, 45 g parmezan ras, 60 g mozzarella rasa, 1 lingura apa, 1 ou, 1 foaie (400g) aluat foietaj, 250 g spanac din conserva sau congelat (scurs bine)
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 200 C.
Amesteca branzeturile cu ceapa verde, putina sare si piper intr-un bol.
Intinde foaia de aluat pe o suprafata presarata cu faina, unge-o cu oul batut cu apa si intinde pe toata suprafata ei mai intai amestecul de branzeturi, apoi spanacul scurs bine.
Ruleaza aluatul pe latime, ca pe o rulada. Taie din el 20 de felii pe care sa le asezi intr-o tava pe o hartie de copt.
Unge-le cu ou batut si coace-le timp de 15 minute.
Lasa-le sa se raceasca putin si pot fi servite.
Pofta buna!