Dovlecei in crusta de pesmet si parmezan

O gustare sanatoasa, crocanta si foarte apetisanta!

 

Ingrediente

2 dovlecei, taiati rondele de 5mm

2 oua mari, batute

     1/2 ceasca faina

1/2 cana ulei vegetal

1 cana de pesmet fin

1/2 ceasca parmezan ras

 

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se usuca si se taie rondele de 5 mm. Se dau prin faina,

 

 

ou batut si

 

 

apoi printr-un amestec de pesmet si parmezan.

 

 

Se prajesc intr-o tigaie incinsa cu ulei, pana capata o crusta aurie si crocanta, aporximativ 1 minut, pe fiecare parte.

Se scot pe un servet absorbant, pentru eliminarea excesului de ulei.

 

 

Dovleceii se servesc calzi, dar si reci. Se pot servi alaturi de un sos.

 

 

Pofta buna!