Cosulete cu salata de ciuperci si piept de pui

Rasfata-i pe cei dragi cu un aperitiv fin si elegant!

 

Ingrediente

 1 foaie aluat franţuzesc

 300 g ciuperci din conservă

 sare si piper

 2 oua

 1 piept de pui

 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul, se intinde cu sucitorul pe planseta si, cu un pahar potrivit, se formeaza cosuletele.

 

Se da drumul la cuptor la o temperatura de 120° C, se stropeste tava cu putina apa si se asaza cosuletele. Se ung cu ou batut pentru un aspect placut si se lasa sa se coaca 40 de minute.

 

 Intre timp se pune un ou sa fiarba tare, se scoate galbenusul, se zdrobeste cu mixerul si se amesteca cu galbenusul crud, cu sare, piper si ulei putin cate putin, pana e gata maioneza.

 

Ciupercile se scot din borcan, se scurg si se taie cubulete, apoi se amesteca cu maioneza si pieptul de pui fiert. Se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie si se umplu cosuletele. Se orneaza cu fire de patrunjel verde si se servesc la aperitive.

 

Pofta buna!