Cosulete cu piept de pui, ciuperci si cascaval

Un aperitiv delicios pentru masa de sarbatoare.

Ingrediente

500 g file de pui, tocat marunt

400 g ciuperci, taiate felii

300 g cascaval

2 cepe 

1 canuta frisca

12-15 cosulete

sare

 

Mod de preparare:
Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in ulei pana capata o culoare aurie.
 

Pieptul de pui se taie bucati foarte mici, se adauga la ceapa din tigaie si se prajeste aproximativ 10 minute. Apoi, se adauga ciupercile si se prajesc inca 5 minute.
 

Cosuletele se umplu cu amestecul din piept de pui si ciuperci, deasupra se toarna putina frisca si se presara cu cascaval razuit. 

 

Se aranjeaza pe o tava de copt si se dau la cuptor pentru 15 minute, la temperatura de 200 grade C.

 

 

Pofta buna!