Bruschete cu roşii uscate şi feta marinată

Daca vrei sa iti surprinzi musafirii cu un aperitiv savuros si inedit, iti recomandam o reteta delicioasa de bruschete cu rosii uscate si feta marinata, care se prepara usor si rapid.

Ingrediente

6 felii de paine toast

150 g rosii uscate in ulei

160 g feta

1 ou

8 frunze de busuioc

2 linguri de ulei de masline

1 lingura de piper alb si piper negru boabe

sare

 

Mod de preparare

Taie branza cuburi si pune-o la marinat intr-un castron cu uleiul de masline, piperul zdrobit, busuiocul taiat marunt si sare, dupa gust. Acopera castronul cu o folie din plastic si pune-l la frigider pentru 12 ore. Fierbe oul aproximativ 8 minute si apoi curata-l. Scurge rosiile de excesul de ulei si mixeaza-le impreuna cu oul racit. Intinde crema obtinuta pe feliile de paine si adauga peste crema felii subtiri de branza feta marinata.

 

Decoreaza bruschetele cu bucuioc si serveste-le imediat ce au fost preparate.

 

Pofta buna!