Bruschete cu rosii uscate si branza feta

Vrei sa prepari un mic dejun savuros pentru intreaga familie? Pregateste cateva bruschete cu rosii uscate si branza feta. In plus aceasta reteta poate fi servita si ca aperitiv cand ai musafiri.

 

Ingrediente

1 bagheta

150g rosii uscate, in ulei,

150g branzza feta

1 ou

8-10 frunze de busuioc

2 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline extravirgin

sare si piper

 

Mod de preparare

Taie branza cubulete mici si pune-o intr-un castron alaturi de busuiocul tocat marunt si uleiul de masline si usturoiul pisat foarte bine. Amesteca bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider peste noapte.

 

A doua zi fierbe oul tare apoi curata-l de coaja. Scurge rosiile din conserva si taie-le cubulete marunte. Procedeaza la fel si cu oul, dupa ce s-a racit. Amesteca totul cu branza marinata.

 

Taie bagheta felii, prajeste-le si adauga cate o lingurita din amestecul de rosii cu branza peste felii.

 

Cum se servesc bruschetele cu rosii si branza

Serveste bruschetele imediat, alaturi de alte aperitive. Merg de minune la micul dejun alaturi de o cana de ceai.